RSS
Afvalstoffenheffing kan lager als clubs géén oud papier ophalen
Afvalstoffenheffing kan lager als clubs géén oud papier ophalen

"Milieustraat open op woensdag is sowieso onzin"

Volgende afbeelding 0/0

"Milieustraat open op woensdag is sowieso onzin"

Gepubliceerd: 23 nov 2012 03:23 Laatste update: 23 nov 2012 03:23 Nieuws

(DEURNE - vrijdag 23 november 2012) Op woensdag 5 december is er geen avondopenstelling van de milieustraat. Maar de avondopenstelling in de winterdagen is sowieso onzin, zegt milieumedewerker P. Jansen van de milieustraat. "Misschien komen er tot een uur of vijf nog mensen op de milieustraat, daarna komt er geen kip meer." Sinds jaar en dag is op woensdagavond de afvalverzamelaar "Milieustraat" op de Indumastraat open van 16:00 tot 20:00.


Maar over twee weken is dat niet zo. In verband met pakjesavond Sinterklaas heeft de milieustraat op woensdag 5 december geen avondopenstelling. Maar de milieustraat is dan wel geopend van 13:00 tot 17:00, zo laat de Gemeente Deurne weten.

Openingstijden in het donker

Medewerkers van de milieustraat zijn er van overtuigd dat dit in de wintermaanden beter op een andere dag zou kunnen. Omdat het dan tegen de avond te donker is, gaan geen mensen meer in de weer met hun afval. Van november tot maart is dan te rustig. Andere openingstijden overdag in die maanden zou stukken beter zijn.