RSS
Goed zakendoen van C1000 of Etos?
Goed zakendoen van C1000 of Etos?

C1000 in Deurne worden Plus supermarkten

Volgende afbeelding 0/0

C1000 in Deurne worden Plus supermarkten

Gepubliceerd: 23 mrt 2013 20:27 Laatste update: 23 mrt 2013 20:27 Nieuws

(DEURNE - zaterdag 23 maart 2013) C1000-ondernemer Hans Bouwmans in Deurne gaat zijn supermarkt voortzetten onder de vlag van Plus. Wel heeft hij zijn supermarkt (de grote C1000) aan de Stationsstraat verkocht aan Jumbo. In een circulaire aan het personeel schrijft Bouwmans dat hij met de winkel aan de Stationsstraat stopt op 3 juni 2013.


De winkel aan de Stationsstraat, een voormalige A&P, wordt verkocht aan Jumbo, zo meldt het supermarkten-vakblad Distrifood. Bouwmans geeft ook een toelichting op de verkoop van die winkel aan Distrifood: "De beweegredenen hiervan zijn dat wij onze handelsgeest en onze eigen identiteit niet mogen uitoefenen in de Jumbo-formule. Wij willen onze aandacht niet laten verdwijnen en vlees van slagerij Bouwmans en brood van Vedder behouden."

Geen Jumbo maar Plus

De twee andere C1000-supers van Bouwmans in de Sint Jozef en Zeilberg, gaan verder onder de Plus-formule. Anders dan de zaak aan de Stationsstraat zijn die twee winkels volledig eigendom van Bouwmans en daarom kon hij zelf bepalen wat er met die winkels zou gebeuren. Daar komen dus géén Jumbo's in. Er komen dus geen vier maar twee Jumbo's in Deurne. Op de Koolhof is er al één, en een grote komt er op de Stationsstraat.

 

Lees ook op Deurne Nieuws.nl over supermarkten in Deurne: