Voormalig garagehouder Mark Boerekamp voert een opvallend protest tegen de gemeente Deurne onder de naam 'De Doofpot van Deurne'. Wat begon als een ludieke actie, heeft een diepere betekenis gekregen voor Boerekamp.
Na de verkoop van zijn garageperceel aan de gemeente wacht Boerekamp al twee jaar op een deel van de betaling. Ondanks gedeeltelijke betalingen, blijft een aanzienlijk bedrag nog openstaan. Deze kwestie heeft geleid tot een verbeten strijd en onbegrip bij Boerekamp.
Boerekamp beschouwt het verkochte perceel nog steeds deels als zijn eigendom vanwege de onvolledige betaling door de gemeente. Zijn actie begon op het terrein van zijn voormalige garagebedrijf en groeide uit tot een publiekelijk protest.
Gesprekken met de gemeente zijn vruchteloos gebleken, waarbij Boerekamp gedwongen wordt juridische stappen te overwegen. Zijn campagne 'De Doofpot van Deurne' is een uiting van zijn verlangen om serieus genomen te worden en tot een eerlijke oplossing te komen. De strijd van Boerekamp weerspiegelt een dieper conflict tussen burger en overheid.
Hoewel het einde van zijn campagne nog niet in zicht is, blijft Boerekamp vastberaden en hoopvol op een dialoog met de gemeente. Zijn wilskracht en doorzettingsvermogen tonen zijn vastberadenheid om gerechtigheid te verkrijgen en zijn verloren bezittingen te herwinnen.